Awareness of organic products in Dnepropetrovsk, Ukraine - Bezus, Roman
Povedomie občanov Dnepropetrovského regiónu o organických výrobkoch zvyšuje ich ochotu platiť za ne. Ochota platiť za organické výrobky vzrastá v závislosti od príjmov na člena rodiny. Dôvody ovplyvňujúce vôľu nakupovať organické potraviny. Porovnanie Ukrajiny a Francúzska.