Towards the problems the commercial insurance market in Slovak Republic - Drugdová, Barbora
Komerčné poistenie a poistný trh ako súčasť finančného trhu, ktorý je na Slovensku dobre rozvinutý. Komercia ponúka širokú škálu poistných produktov. Medzi nimi sú aj produkty zamerané na poistenie medzinárodných rizík ako súčasť neživotného poistenia.