Povinnosti mzdovej účtovníčky v školách a školských zariadeniach na začiatku roku 2017 - Veverková, Ingrid
Dôležité povinnosti, ktoré majú vykonať mzdové účtovníčky v školách a školských zariadeniach v súvislosti s ukončením roku 2016. Úspešné ukončenie účtovného a rozpočtového roka. Legislatíva upravujúca oblasť personálnej práce a mzdového účtovníctva.