Celkový pohľad na hospodársky vývoj - Morvay, Karol, 1973-
V rokoch 2012-2013 prešla Európska ekonomika svojím pomyselným druhým dnom recesie a v roku 2014 už bola na vzostupnej dráhe. Rovnako na Slovensku - na prelome rokov 2012/2013 sa ekonomický rast výrazne spomalil, zato v roku 2014 sa zrýchlil. Kapitola prezentuje súhrnné hodnotenie, zamerané na podstatné otázky výkonu ekonomiky a ekonomickej úrovne, makrostability a vývoja sociálno-ekonomických parametrov.