Gender Equality and Cultures - Are We There yet? - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Problematika rodovej nerovnosti vo svete. Výsledky prieskumov - krajiny podľa indexu rodovej rovnosti. Kultúra a rodová nerovnosť. Jazyk a rod. Dôsledky rodovej nerovnosti.