Mikroprojekt implementovaný v rámci Komenského inštitútu: "Dokážeš existovať v rozmanitom svete?" - Kurčíková, Katarína
Projekt, ktorý je zameraný na problematiku globálneho vzdelávania a multikultúrnej výchovy a v rámci neho aj na problematiku menšín. Nová vyučovacia a učebná stratégia "Service learning". Predkladaný projekt a cieľové skupiny tejto stratégie.