Výhľad na roky 2016 a 2017 - Morvay, Karol, 1973-
Prehľad skutočností, ktoré treba brať do úvahy pri tvorbe výhľadu. Porovnanie prognózy na rok 2015 so skutočným vývojom. Očakávaný vývoj základných makroekonomických parametrov.