Balenie: kráľovstvo stretch fólie - Zadňančin, Peter
Obalová fixačná stretch fólia. Ručné a strojové balenie tovaru na palete. Priehľadná a čierna fólia. Poloautomatické a plnoautomatické baliace stroje. Rôzne typy paliet - rôzne baliace programy.