Research [of] the influence of the global crisis on the economic stability of the Central and Eastern Europe countries - Malina, Anna
Dopad finančnej krízy na ekonomickú stabilitu krajín Strednej a Východnej Európy (CEE) v období 2000-2013. Porovnanie ekonomického rastu a makroekonomických podmienok v Poľsku a ďalších krajinách CEE voči nemeckej ekonomike. Hodnotenie ekonomickej stability sa zakladá na makroekonomickom stabilizačnom indexe (macroeconomic stabilisation index), ktorý zahŕňa päť základných makroekonomických indikátorov.