Effective Testing of Precision of a Motion of the Tool Center Point of the KUKA Industrial Welding Robot in Its Various Operating Modes - Košťál, Igor, 1962-
Štyri prevádzkové režimy priemyselného zváracieho robota KUKA, z toho tri sú vhodné na testovanie presnosti pohybu stredového bodu nástroja TCP (tool center point) v podmienkach blízkych sériovej výrobe. Vytvorenie vyhľadávacej aplikácie v programovacom jazyku C# v prostredí .NET, ktorá z logovacieho súboru (Logbuch.txt) vydoluje všetky prepnutia prevádzkového režimu počas testovacej prevádzky, čo slúži ako podklad na opätovné preskúšanie robota.