Negatívny dopad ekonomického vývoja na cestovný ruch v Slovenskej republike - Skaličanová, Barbora
Pozitívne a negatívne faktory vplývajúce na cestovný ruch v SR. Marketingové možnosti prilákania domácich turistov. Vývoj ukazovateľov cestovného ruchu v SR pod vplyvom nepriaznivých hospodárskych dopadov. Nedostatočná podpora cestovného ruchu zo strany štátu.