Does Quality of Business Environment Influence Foreign Direct Investment Inflows? A Case of Central European Countries - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Štúdia skúma prílev priamych zahraničných ivestícií do krajín V4 v rokoch 2005 - 2015 na základe kvality podnikateľského prostredia. Použité ukazovatele, ktoré vplývajú na zahraničných investorov - konkurencie schopnosť, slobodný trh a korupcia.