Tax risk in financial management of enterprises in the Slovak Republic - Baštincová, Anna
Riziko ako súčasť podnikateľských rozhodovacích procesov. Daňové riziko pri finančnom riadení podnikov v SR. Dôsledky zmien daňovej legislatívy na finančnú situáciu podnikov SR. Možnosti eliminácie daňového rizika pri finančnom riadení.