Vplyv štruktúrnej zmeny na zamestnanosť v SR - Hudcovský, Martin, 1988-
Prehľad literatúry, ktorá sa venuje analýze zmeny štruktúry ekonomiky a jej vplyvu na vývoj zamestnanosti. Input-output model rozšírený o zamestnanosť. Multiplikatívna štruktúrna dekompozícia zamestnanosti. Príspevok zmeny produktivity práce. Príspevok štruktúrnych zmien ekonomiky. Príspevok zmien konečného dopytu.