Využitie foresightu v procese formovania hospodárskej politiky EÚ - prínosy a obmedzenia - Fifeková, Elena
Predvídanie nepredvídateľnej budúcnosti – vývoj názorov a požiadaviek na prognostiku. Foresight ako kolektívna metóda hľadania rozhodnutí. Foresight a jeho využívanie ako nástroja identifikácie zmien v procese formovania hospodárskej politiky – možnosti a obmedzenia.