Financial statement audit and risk of material misstatement formed by fraud - Domaracká, Denisa
Autorka v danom príspevku ilustruje a sumarizuje dôvody, kvôli ktorým audítori odhalia vo finančných výkazoch iba veľmi malé percento podvodov.