<The> Issue of the commercial insurance market and insurance of non-life risks - Drugdová, Barbora
Charakteristika neživotných rizík. Členenie medzinárodných rizík, ako súčasti neživotných rizík. Poistenie medzinárodných rizík, ako súčasti neživotných rizík na poistnom trhu.