Good-risk/bad-risk model in automobile insurance and its generalization - Fecenko, Jozef
Riešenie modelu s dobrým alebo zlým rizikom prostredníctvom jednoduchej formy systému troch nelineárnych rovníc. Zovšeobecnenie daného modelu.