Accountig measurement of the acquired assets and assumed liabilities in the business combination - Hornická, Renáta, 1977-
Prezentácia požiadaviek týkajúcich sa oceňovania nadobudnutých aktív a prevzatých záväzkov v podnikovej kombinácii ku dňu akvizície podľa IFRS 3 (2008) a poukázanie na dôsledky prvotného ocenenia nadobudnutých aktív a prevzatých záväzkov v podnikovej kombinácii.