<The> Risk factors of the phrase true and fair view of the facts in accounting versus European Regulation 2013/34/EU and Slovak accounting legislation - Hunyady, Katarína
Zameranie sa na dôležitosť pravdivých a čestných účtovných informácií pre rozhodnutie vedenia, ktoré sa realizujú na základe účtovných informácií z finančných výkazov. Porovnanie významov "pravdivý" a "čestný" v zákonoch o účtovníctve v SR a v EÚ. Analýza rizikových faktorov výrazov "pravdivý" a "čestný" a ich negatívny dopad na praktickú činnosť účtovníkov a audítorov.