Globálne výzvy a zameranie zahraničnej politiky SR v roku 2017 - Čeri, Ladislav
Divergentné a konvergentné trendy v medzinárodných vzťahoch. Kolaps kultúrnych vzorcov. Zameranie zahraničnej politiky SR v rokoch 2015, 2016 a výhľad na rok 2017. Nové zmluvy s voličmi s dopadom na medzinárodné vzťahy.