Inštitucionálna kvalita tranzitívnych ekonomík - Fifeková, Elena
Inštitucionálne prostredie tranzitívnych ekonomík. Hodnotenie kvality inštitúcií prostredníctvom indikátorov správy vecí verejných. Indikátory kvality správy vecí verejných kohéznych ekonomík v rokoch 1996-2013. Efektívnosť transformácie kvality správy do ekonomickej výkonnosti. Dekompozícia neefektívnosti.