Možnosti financovania akademických inovatívnych nápadov na Slovensku - Donovalová, Alena, 1986-
Uvedenie konkrétnych možnosti umiestnenia inovatívneho nápadu akademického zamerania na slovenské crowdfundingové platformy so štatistickými údajmi úspešnosti podaných projektov. Crowdfundingové platformy na Slovensku podporujúce projekty z akademického prostredia.