Moderné vzdelávanie a jeho význam v súčasnom svete - Horváth, Martin
Objasnenie niektorých inovatívnych, moderných metód a spôsobov výučby, ktoré by mohli viesť k zlepšeniu výsledkov vzdelávania pre potreby trhu v znalostnej spoločnosti. Nástroje elektronizácie vzdelávacieho procesu a zvyšovania jeho interaktivity.