Interconnecting universities and practice as the modern verge of renaissance in education - Hudec, Martin
Nástroje aktívnej politiky trhu práce a zamestnanosti s dôrazom na flexibilitu, predovšetkým väčšiu spoluprácu so školami za účelom získania praktických zručností. Analýza rôznych foriem spolupráce v akademickom a podnikateľskom prostredí.