Management of audit risk and its impact on the audit of financial statements - Krišková, Petra, 1981-
Vymedzenie audítorského rizika a jeho vplyvu na názor audítora na účtovnú závierku. Riziko auditu pri vykonávaní audítorských testov. Kvantifikácia audítorského rizika. Ilustrácia na príklade výberu vzorky zo zostatkov pohľadávok (dva varianty).