Elimination of the risk and its impact on the reliability of the information presented in financial reporting - Meluchová, Jitka, 1965-
Analýza jednotlivých rizík, ktorým je poisťovňa vystavená a ich skúmanie v kontexte s novým režimom solventnosti platným od 1. januára 2016. Manažment rizík v poisťovni. Druhy rizík podľa IFRS 7.