<The> Bootstrap method for estimating CVaR using VBA and R - Mucha, Vladimír, 1976-
Možnosť realizácie algoritmov vybraných bootstrapových metód prostredníctvom procedúr vytvorených v prostredí jazyka VBA, resp. jazyka R. Neparametrický bootstrap a bodový odhad parametra. Neparametrický bootstrap a odhad intervalov spoľahlivosti. Praktická realizácia.