Enhancing convergence and growth through knowledge-based society - Hudec, Martin
Znalostná ekonomika tiež známa ako spoločnosť založená na vedomostiach ako typ spoločnosti, ktorý musí konkurovať a uspieť v rýchlo sa meniacej sociálno-ekonomickej a politickej dynamike moderného sveta. Inovácie, podnikanie a dynamika, ktorá je poháňaná znalosťami svojich občanov.