Alternative perspectives on mergers - Polednáková, Anna, 1957-
Alternatívne možnosti ohodnocovania podnikov pri fúziách a akvizíciách. Charakterizácia nových prístupov zohľadňujúcich sekvenčný charakter podnikových investícií. Poukázanie na rozdiely, nepresnosti a riziká spojené s alternatívnymi modelmi.