Estimation of different ETS models participation efficiency and relationship between ETS systems and environmental taxation - Valentiny, Tomáš
Vplyv environmentálnych daní a participácie na systémoch ETS na znečistenie ovzdušia meraného pomocou objemu vypúšťaných emisií sklenníkových plynov.