Competitive research and development in the European Union - Hudec, Martin
Aktuálne iniciatívy a úsilie Európskej únie zamerané na problematiku medzinárodnej konkurencieschopnosti. Vyššia úroveň konkurencieschopnosti znamená dosiahnutie lepšej životnej úrovne a kvality života. Hlavné faktory ovplyvňujúce sociálno-ekonomický rozvoj vyspelých krajín.