Policies to support knowledge-based economy and their implications in Slovakia - Novák, Marcel, 1979-
Proces zmien vekonomike založenej na vedomostiach možno urýchliť v prostredí, ktoré podporuje inovácie a podnikanie. V tomto procese zohrávajú dôležitú úlohu vlády a ich hospodárska politika. Úspešne realizované politiky a moderná ekonomika založená na vedomostiach.