EU legislation and public procurement of innovations - Roest, Emile
Európska únia stimulovala využívanie verejného obstarávania ako nástroja na dosiahnutie inteligentného a udržateľného inkluzívneho rastu. Smernice o verejnom obstarávaní vytvoria nový postup a podporia využívanie verejných zákaziek pre stimuláciu inovácií.