Komunikácia v poľských klastroch cestovného ruchu - Staszewska, Jolanta
Dôležitosť efektívnej komunikácie v klastroch. Poľské klastre z hľadiska internej a marketingovej komunikácie. Spoločná činnosť v propagácii klastrov. Interná komunikácia v klastroch. Komunikačná činnosť v klastroch cestovného ruchu.