Budovanie cieľového miesta a značky francúzskeho regiónu Sundgau - Lencsésová, Zuzana
Etapy budovania produktu regiónu Sundgau. Štruktúra a kapacita ubytovacích zariadení v regióne. Strategické ciele rozvoja cestovného ruchu. Potenciál regiónu - možnosti trávenia voľného času. Úloha Agentúry pre rozvoj cestovného ruchu. Proces združovania obcí v regióne. Posolstvo značky - Sundgau, čarovná príroda (Sundgau, de nature merveilleuse).