Underwriting risk module in solvency capital requirement calculation - Páleš, Michal, 1984-
Kapitálová požiadavka na solventnosť v kontexte Solvency II. Výpočet SCR (Solvency Capital Requirement) podľa štandardného vzorca. Modul životného upisovacieho rizika. Výpočtová realizácia.