Marketing as a Part of Strategic Management of Consulting Companies - Hanuláková, Eva, 1964-
Strategický manažment poradenských spoločností. Model strategického plánovania. Postavenie marketingovného manažmentu v strategickom manažmente v poradenských spoločnostiach. Charakteristika marketingu v poradenských spoločnostiach.