Pros and cons of financial reporting by a micro accounting entity in the Slovak Republic - Parajka, Branislav, 1981-
Hypotéza, že zavedenie zjednodušených účtovných postupov a ročného finančného výkazníctva pre mikropodniky v Slovenskej republike slúži na zníženie administratívneho zaťaženia účtovných predpisov pre malé podniky a má pozitívny vplyv na podnikateľské prostredie. Hlavné výhody alebo nevýhody zvoleného rámca finančného výkazníctva.