Importance of interest rates for life insurance product - Sakálová, Katarína, 1955-
Poukázanie na dôležitosť úrokových sadzieb v odvetví životného poistenia. Definícia niekoľkých rôznych druhov úrokových sadzieb. Faktory, ktoré sú dôležité pre výpočet úrokových mier poistno-matematickými výpočtami. Ilustrácia vplyvu úrokových sadzieb na ziskovosť.