Risks in accounting associated with valuation of transactions between related parties - Seneši, Norbert
Definícia spriaznených osôb. Osobitosti podmienok transakcií spriaznených osôb. Riziká spojené s oceňovaním transakcií spriaznených osôb. Riziká spojené s vykazovaním transakcií spriaznených osôb.