Employment in SR associated with the risk of enterprise deaths - Šoltés, Erik, 1974-
Analýza vplyvu vybraných faktorov na podieli zamestnaných v zaniknutých podnikoch na Slovensku za roky 2008 až 2013 pomocou databázy Demografie podnikov. Opis vývoja vybraných ukazovateľov zamestnanosti z hľadiska časovej dimenzie ako aj ekonomickej činnosti, ktorú podnik vykonáva podľa štatistickej klasifikácie ekonomických činností.