Valuation of the new business in the life insurance under Solvency II - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Pohľad na hodnotu Market Consistent Embedded Value (MCEV), jej vývoj a zložky. Výpočet hodnoty novej produkcie a marže novej produkcie - modelovanie a predpoklady.