Financial risks related with business activity in the Slovak Republic - Šumanová, Radka, 1991-
Zdôraznenie konkrétnych potenciálnych finančných rizík obchodných činností spoločností s ručením obmedzeným v SR (byrokracia, zmeny legislatívy, fungovanie súdneho systému).