Misapplications of rules for the exchange rate differences by Slovak IFRS adopters - Tumpach, Miloš, 1970-
Nesprávne uplatňovanie pravidiel IAS 21 slovenskými prijímateľmi IFRS. Analýzou vzorky auditovaných poznámok k individuálnej účtovnej závierke za rok 2014 sa zistili nielen prekvapujúce rozdiely pri uplatňovaní týchto požiadaviek vo vzorke tých, ktorí ich prijali, ale aj významné nedostatky v uplatňovaní IAS 21.