Omeškanie dlžníka a úroky z omeškania v občianskoprávnych a obchodnoprávnych vzťahoch na Slovensku - Kropaj, Marián, 1983-
Aktuálna slovenská právna úprava v oblasti problematiky úroku, dĺžnika a následného úroku z omeškania.