Slovenské strojárstvo žije, ale... - Marianyi, Peter
Problémy a riziká slovenského strojárstva. Priemyselná výroba a nedostatok odborníkov. Vývoj, inovácie a tvorba vyššej pridanej hodnoty. Nové prístupy a strategické ciele, ktoré musia vychádzať v ústrety potrebám praxe.