3 jednoduché kroky ku skvelej online marketingovej kampani - Danišová, Marcela
Efektívne financovanie kampaní, ako zarábať a nepreplácať. Stanovenie si reálnych cieľov a vytvorenie optimálneho rozpočtu. Vyhodnotenie úspešnosti marketingovej kampane.