Rebrandujte efektívne: inšpirácia z Juventusu Turín! - Parízek, Matúš
Rebranding je vždy kontroverzný a nenadchne všekých. Ak chce zostať značka relevantná a atraktívna rebranding sa stáva nevyhnutnosťou. Argumentovanie a dôvody rebrandingu. Konkurenčný boj o globálnych zákazníkov a snaha zaujať. Päť tipov ako efektívne rebrandovať.