<The> Rationale for inclusive innovation in developed economies - Szüdi, Gábor
Definícia pojmu inovácia začlenenia (inclusive innovation): akákoľvek inovácia, ktorá vedie k cenovo dostupnému kvalitnému tovaru a službám vytvárajúcim príležitosti obživy pre vylúčenú populáciu a nízkopríjmové skupiny obyvateľstva, predovšetkým na základni pyramídy, dlhodobo udržateľným spôsobom a s výrazným presahom. Cieľová skupina inovácií začlenenia v rozvinutých krajinách, relatívna chudoba a ďalšie rozmery chudoby. Nevýhody sociálneho začlenenia z iných politických možností (sociálna, prerozdeľovacia). Výhody inovácií začlenenia.